Baćinska Jezera

Baćinska jezera su skup jezera u mjestu Baćina uz grad Ploče na desnoj (sjevero-zapadnoj) strani ušća rijeke Neretve u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (Hrvatska).Jezera su relativno mala (138 hektara), ali spadaju u red najzanimljivijih pojava u hid...

Dobrodošli

Hotel Villa Solo smješten je na mirnoj lokaciji u naselju Peračko Blato, na samo 200 metara od Baćinskih jezera te je okružen netaknutom sredozemnom vegetacijom. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, a do Jadranskog...

Agroturizam

Peračko Blato je selo koje je najpoznatije po najkvalitetnijem proizvodu smokvi bjelici. Kako zelenoj tako i suhoj. Obitelj Krstičević proizvodi više od 2 tone ove prekrasne delicije. Villa-Solo se nalazi u mirnoj i prelijepoj zelenoj prirodi, pravo ...

Adriatic Sea

Imate puno izbora za sunčanje i kupanje između kristalno čiste vode u moru i svježe vode na ušću rijeke Neretve gdje se rijeka spaja sa morem.Ako želite uživati u kristalno čistom i svježem Jadranskom Moru imate prekrasan izbor plaža duž Makarske Riv...

  • Baćinska Jezera

  • Dobrodošli

  • Agroturizam

  • Adriatic Sea

Knjiga Dojmova

Une expérience formidable, des moments partagés avec les hôtes et les autres vacanciers inoubliab ...
Kevin et virginie - 4 Aug 2013
5 Stars for all!!! -very nice rooms -very nice landlord, he take good care of us -very hospitable ...
Jan Jansen - 24 Jul 2012

Tečaj Valuta

Pretvori 

u

  
For our German guests: Book cheap parking spaces online at parken-und-fliegen.de

Dobrodošli


Villa-Šolo House


Hotel Villa Solo smješten je na mirnoj lokaciji u naselju Peračko Blato, na samo 200 metara od Baćinskih jezera te je okružen netaknutom sredozemnom vegetacijom. Gostima je na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, a do Jadranskog mora ima samo 3 km.

Smještajne jedinice hotela Solo sadrže drvene podove, TV sa satelitskim programima i prostor za sjedenje.

View and book my property securely at HouseTrip.com

Peračko Blato holiday rentals from www.housetrip.com

Mnoge sobe i apartmani uključuju klima-uređaj i balkon.
Objekt okružuje veliki vrt u kojem se nalaze igralište i roštilj. U kasno ljeto i na jesen gosti mogu slobodno brati sezonsko voće iz vrta. Svim gostima koji borave duže od 7 noći nudi se posebna besplatna večera koju organiziraju vlasnici hotela.

U okolici su na raspolaganju rekreativni sadržaji poput ribolova, planiranja i biciklizma, odbojka na pjesku, tenis škola te tenis tereni, safari po jezeru tradicionalnom Neretvanskom lađom, kanuing, wind surfing, dok je na pješčanim plažama delte Neretve u zadnje vrijeme popularan i kajting.

Tijekom Vašeg odmora u Peračkom Blatu posjetite prekrasne obližnje destinacije kao poluotok Pelješac ili povijesni grad Dubrovnik. Ako Vas zanimaju charter ture pogledajte ponudu jedrilica u Tučepima.

Peračko Blato je selo sa najkvalitetnijom zelenom kao i suhom smokvom, te je zahvaljujući omjeru stanovništva te proizvedene suhe smokve daleko na prvom mjestu u Republici Hrvatskoj i iz toga razloga sve više mještana se okreće ruralnom turizmu te agroturizmu kao put prema sigurnoj budućnosti.

Do Makarske rivijere s prekrasnim šljunčanim plažama može se stići za 30 minuta vožnje. Do Splita i do Dubrovnika ima približno 100 km. Hotel Villa Solo na zahtjev vam može organizirati prijevoz iz zračne luke uz nadoplatu.


Prirodne ljepote i povijesne znamenitosti:
Baćinska jezera - Park prirode
Vid - (Narona Antić) u blizini Metkovića, najveći Antić kolonija
Mogorjelo - (kod Čapljine / BiH) Rim kolonija
Počitelj - (BiH) Turska kolonija
Ston - najdužim zidinama u Europi